En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Clarence Bekker Band, un altre dels caps de cartell del Tempo de Girona. / Foto: Festival Tempo Sota les Estrelles

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El festival Tempo Sota les Estrelles de Girona ha anunciat els primers artistes confirmats a la onzena edició del certamen que es farà del 18 de juliol a l'11 d'agost.

Es tracta d'Adrià Puntí, Kevin Johansen i Clarence Bekker Band. El certamen programarà una trentena de concerts i activitats a la plaça dels Jurats i al passeig Arqueològic del Barri Vell del 18 de juliol a l'11 d'agost.

L'artista saltenc, Adrià Puntí, serà el primer dels tres a actuar el 29 de juliol amb un preu d'entrada de 27 euros. Johansen, que visitarà per primer cop Girona, pujarà a l'escenari el 31 de juliol, per oferir el seu peculiar estil, una barreja de música popular argentina i pop nord-americà amb pinzellades de rock. El preu de les entrades serà de 29 euros.

L'1 d'agost serà el torn de Clarence Bekker Band, que mostrarà el seu repertori de jazz i soul per un preu d'entrada de 19 euros.

El festival posarà a la venda les entrades aquest dilluns 13 de maig a través del web www.tempogirona.com.

L'any passat 32.776 persones van visitar els espais de concerts i enguany els organitzadors esperen superar la xifra. De moment, queden pendents d'anunciar dos caps de cartell més i una vintena de concerts gratuïts i activitats més

Vota el número 1

Pel 9 de desembre

COL·LABORADORS