En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Exterior de la fàbrica Torrot-Gas Gas de Salt. / Foto: Xavier Pi (ACN)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Més d'un centenar de treballadors de Torrot-Gas Gas han assistit a l'assemblea que s'ha fet aquesta tarda i que ha servit per tirar endavant el preacord.

Sindicats i empresa van arribar a aquest acord dimecres i el resultat ha estat clar, unanimitat. Cap vot en contra ni cap en blanc, fet que ha portat al comitè a signar el document amb l'empresa.

Un document que preveu fer fora catorze empleats de Torrot, dedicada a la fabricació de motos elèctriques, i sis més del segell Gas Gas, que treballa amb motos de competició.

L'acord preveu indemnitzacions de 33 dies per any treballat fins a un màxim de dotze mensualitats, per aquells afectats per l'ERO contractats a partir de la compra per part de Torrot de Gas Gas el 2015. En cas que hi hagi algun afectat anterior, la indemnització s'eleva a 40 dies per any i un topall de 42 mensualitats.

A més, la direcció de la fàbrica també s'ha compromès a contractar una empresa de recol·locació que atengui els qui ara perdin la feina. I en paral·lel, tots aquells a qui ara se'ls rescindeixi el contracte passaran a formar part d'una borsa, per tal que puguin recuperar la feina en cas que l'empresa creixi o tingui necessitats de producció.

Segons apareix a la documentació de l'ERO, que la direcció va entregar al comitè, l'empresa arrossega un deute de 23 milions d'euros i durant el darrer exercici ha patit una davallada de vendes de més del 50% (passant dels 39,3 MEUR de facturació del 2017 als 22 de l'any passat).

Vota el número 1

Pel 20 de maig

COL·LABORADORS