Llagostera Ràdio on-line

Una embarcació d'emergències buscant l'home desaparegut a Tossa de Mar. / Foto: Gemma Tubert (ACN)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La recerca va començar el dimecres a la nit, després que els serveis d'emergència rebessin una trucada del 112 dels familiars del pescador de Tossa de Mar, que no havia tornat a casa.

En aquell moment, es van activar efectius dels Mossos d'Esquadra, Policia Local, Bombers i Salvament Marítim.

Durant les primeres hores de recerca van trobar la seva bossa i d'altres objectes personals en el punt on se l'havia vist per última vegada.

Aquest dijous al matí s'ha reactivat el dispositiu amb els mateixos cossos d'emergències i a hores d'ara hi ha tres helicòpters sobrevolant la costa i embarcacions que estan buscant el pescador.

Segons ha explicat el sotscap territorial de guàrdia dels Bombers, Luís Alfonsín, "les corrents marítimes se'l podrien haver emportat mar endins". Per això, també l'estan buscant per la zona de Lloret de Mar i s'està pentinant la zona de Sant Feliu de Guíxols.

Aquest dijous al matí també s'ha fet una immersió submarina en el punt on hauria anat a pescar aquest dimecres. També s'han inspeccionat alguns camins de ronda, però Alfonsín ha indicat que "és una zona conflictiva perquè hi ha molts penya-segats" i això dificulta la recerca terrestre.

Es tracta d'un home de 49 anys veí de Tossa de Mar.