En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

L'acte de presentació de l'espectacle. / Foto: Ajuntament de Girona

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La peça "Dones, el musical" es va estrenar divendres passat al teatre El Canal de Salt i es podrà veure dijous a dos quarts de nou del vespre al Teatre Municipal de Girona.

L'obra és el resultat del Taller de Musicals del curs 2018-2019 de l'Escola de Música Moderna del Gironès i es el tercer musical que produeixen. El 2016 es va presentar 'On blue', en el marc del Black Music Festival, i l'any passat, 'A bit of Broadway'.

Aquest és el cinquè curs des que l'escola va implantar el programa multidisciplinari adreçat a nois i noies d'entre 13 i 17 anys.

L'espectacle, protagonitzat per 14 estudiants de l'EMMG, tracta temes com la pressió per la bellesa o el medi ambient i comptarà amb una orquestra formada per 25 músics, que seran membres del professorat i de l'alumnat de l'escola.

Durant la presentació de l'obra, el regidor de Cultura de Girona, Carles Ribas, ha assegurat que es tracta d'una "oportunitat" per gaudir de la música i l'art a la ciutat. "Combinant la formació, la creació i l'exhibició, a més de la interacció amb altres agents de la ciutat i la generació de nous públics", ha afegit Ribas.

La idea original de l'espectacle és de Montserrat Cristau, la dramatúrgia i la direcció escènica de Jordi Subirana i Cristina Cervià, i la direcció musical d’Eduard Prats.

Vota el número 1

Pel 14 d'abril

COL·LABORADORS