En directe: El gust és vostre

 Llagostera Ràdio on-line

El Ple de constitució del nou Ajuntament de Llagostera. / Foto: Enric Sánchez (LLR)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els 13 regidors que conformen el Ple de l’Ajuntament de Llagostera han pres possessió del càrrec aquest dissabte 15 de juny.

Gràcies al pacte entre ERC i CUP-Alternativa, Antoni Navarro (ERC) ha estat escollit nou alcalde de Llagostera amb un total de 7 vots emesos pels regidors, cosa que li ha donat la majoria absoluta per poder governar.

Navarro, en el seu discurs d’investidura, ha estès la mà a tots els partits amb representació a l’Ajuntament, per poder treballar plegats pel poble. També s’ha compromès a incorporar al seu mandat diverses propostes que siguin beneficioses pel municipi, sempre i quan es puguin desenvolupar. Ha finalitzat agraint a tots els votants que els hi ha fet confiança, com també a l’alcalde sortint, Fermí Santamaria.

Eduard Díaz (ERC), en el seu torn de paraula ha volgut destacar el nombre de vots obtinguts a les passades eleccions, remarcant que els han doblat.

Pel que fa a Pilar Aliu (Junts per Llagostera), ha volgut remarcar que el partit el qual ella encapçalava va ser el més votat a les eleccions municipals del 26 de maig (6 vots de diferència entre Junts per Llagostera i la segona força, ERC). Aliu ha volgut destacar que després de les eleccions han volgut parlar amb tots els grups que varen obtenir representació a l’Ajuntament per poder conjurar pactes. Tot i això ha reblat que finalment no va ser possible una entesa i per tant passen a l’oposició.

Enric Ramionet (CUP-Alternativa per Llagostera) ha destacat que volen tirar endavant un govern fort, sensible a les diferents sensibilitats del poble, i amb mà estesa a tots. Ha destacat l’acord signat amb ERC per poder governar els propers quatre anys.

En el torn de paraula d’Àlex Maqueda (PSC), ha destacat que treballaran pel poble i per la gent de Llagostera.

Així doncs després de la constitució del nou ajuntament, els regidors son els següents:

Junts per Llagostera: Pilar Aliu, Robert Montiel, Marc Peyrecave, Veronica Sancho i Irene Miquel.

ERC: Toni Navarro, Sílvia Fà, Eduard Díaz i Glòria Malagón.

CUP-Alternativa per Llagostera: Enric Ramionet, David Parron i Anna Maria Viñas

PSC: Álex Maqueda.

L'equip de govern estarà format per ERC i CUP-Alternativa per Llagostera mentre que a l'oposició hi haurà Junts per Llagostera i PSC.

El Ple de constitució de l'Ajuntament ha finalitzat amb l'himne Nacional de Catalunya, Els Segadors.