En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

D'esquenes, l'acusat d'abusar d'una menor amb discapacitat intel·lectual. / Foto: Marina López (ACN)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els suposats abusos van començar l'any 2013, quan la nena tenia 12 anys, i es van allargar fins el 2015, quan en tenia 14 i la seva família va descobrir les converses per Internet.

L'acusat, que a petició de la defensa ha declarat aquest dimecres en últim lloc, ha assegurat que "mai" va tenir cap contacte sexual amb la menor.

El processat ha subratllat que la víctima passava moltes hores a casa seva perquè vivien davant per davant i era amiga del seu fill. Tot i això, ha dit que habitualment ell no hi era perquè estava treballant i no arribava a casa fins a les vuit del vespre´.

El processat ha negat que es quedés a soles amb la menor, que la tanqués en una habitació i l'obligués a masturbar-lo. L'home no troba cap explicació a la denúncia i ho atribueix a una fabulació de la menor.

L'acusat ha subratllat que no sabia que la nena tenia reconeguda una discapacitat intel·lectual del 66%: "Me n'assabento ara". Sí que ha admès, però, que quan la nena i la seva família se'n van anar a viure a una altra població es comunicava amb ella a través d'Internet.

Segons ha dit, era perquè ella li demanava que, aprofitant el recorregut amb cotxe per anar a treballar, la passés a buscar per anar a visitar els seus amics al poble on vivien abans.

Arran d'aquestes converses, els Mossos d'Esquadra van trobar al telèfon de l'acusat quatre fotografies de la víctima seminua. No hi apareixia la cara però ella mateixa s'hi va reconèixer. L'acusat ha afirmat que no sabia que la nena li havia enviat aquestes imatges i argumenta que se li desen automàticament al mòbil en una carpeta apart.

La fiscalia i l'acusació particular mantenen la petició de 15 anys de presó per un delicte continuat d'abús sexual amb penetració a menor de 16 anys i un delicte de corrupció de menors per fabricació de pornografia infantil i demana que el condemnin a 15 anys de presó, 10 anys de llibertat vigilada i que no pugui treballar amb menors durant 20 anys. En concepte de responsabilitat civil, sol·liciten que indemnitzi la víctima amb 20.000 euros.

Vota el número 1

Pel 29 de setembre

COL·LABORADORS