En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Un tronc amb una pancarta de la Plataforma Aturem la C-32. / Foto: Plataforma Aturem la C-32

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els ecologistes fa dies que protesten per intentar frenar la tala d'arbres que s'està fent a la zona de la depuradora de Lloret de Mar, i que forma part dels treballs per l'allargament de la C-32.

Dividits en diferents grups, entren al bosc i intenten aturar l'avenç de les màquines.

La plataforma Aturem la C-32, contrària a les obres, sosté que el perllongament de l'autopista no és necessari i, a més, alerten que l'acumulació de troncs d'arbres i restes vegetals genera perill d'incendi.

Els activistes protesten contra les tales d'arbres que s'estan fent al paratge del Vilar de Blanes i a la zona de la depuradora de Lloret de Mar. Ha estat aquí, precisament, on ha tingut lloc la detenció.

Quatre activistes han entrat dins el perímetre de l'obra i, quan els Mossos d'Esquadra hi han anat per dissuadir-los, han acabat arrestant una dona de 43 anys per atemptat contra agent de l'autoritat.

Els agents s'han endut la dona a comissaria per fer les diligències oportunes. Es preveu que l'activista quedi en llibertat aquest mateix dimecres, i que se li deixi la detenció sense efecte en espera que se la citi a declarar.

Precisament, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya va celebrar ahir una vista per determinar si atura de manera cautelar les obres d'allargament de la C-32. Qui haurà de resoldre si paralitza o no els treballs, després d'escoltar les diferents parts, és la secció 3a de la sala del contenciós administratiu.

Vota el número 1

Pel 2 octubre

COL·LABORADORS