En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Un comptador punxat a la Font de la Pólvora de Girona. / Foto d'arxiu

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El barri de Font de la Pólvora de Girona ha encetat la setmana amb un nou operatiu policial en contra del frau elèctric.

En aquesta ocasió, la Policia Municipal de Girona i els Mossos d'Esquadra han detectat fins a 64 casos de frau en el subministrament elèctric.

A més, també han descobert diversos habitatges que s'havien connectat de forma il·legal a la xarxa pública d'aigua.

El dispositiu es va realitzar ahir dilluns i s'ha fet després que el barri patís diversos talls de llum els últims dies. A més, el diumenge 7 de juliol també es va originar un incendi arran d'una connexió il·legal que va obligar a evacuar tot un bloc de pisos del barri.

L'operatiu s'ha concentrat en cinc carrers: els del Roure, Castanyer, Llimoner, Avellaner i el de la Mimosa. Hi han participat 55 agents policials, 30 d'ells eren del cos de Mossos d'Esquadra i la resta, 25, de la Policia Municipal de Girona.

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha assegurat que "aquests casos de frau són un risc per a les persones de tot el barri" i per això ha fixat "la seguretat dels veïns" de Font de la Pólvora com "la prioritat d'aquest Ajuntament".

Madrenas també ha recordat que busquen solucions per garantir el subministrament a aquells veïns que estan al dia dels pagaments dels rebuts.

En paral·lel, l'alcaldessa ha insistit que els Serveis Socials municipals compten amb "un programa per ajudar qui està en situació de vulnerabilitat".

Marta Madrenas ha assegurat que ja van informar a tots els veïns del barri de l'existència d'aquest projecte, però "continuarem amb la porta de l'Ajuntament oberta per a qui necessiti suport també en tot el procés de regularització de la seva situació".

Vota el número 1

Pel 19 d'abril

COL·LABORADORS