En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

L'alcalde de Llagostera, Antoni Navarro, durant la inauguració de l'exposició. / Foto: Marc Sureda (Ajuntament de Llagostera)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’exposició es va inaugurar divendres i forma part del projecte “Botigues pròximes, Llagostera autèntica” on hi ha participat alumnes de la Facultat d’Arquitectura i Enginyeria de la UdG.

Es pot visitar al Saló Cafè del Casino Llagosterenc fins a l’11 d’agost.

Entre les propostes dels alumnes hi ha la millora urbana d’espais emblemàtics com la Plaça Catalunya, la creació d’un carril bici urbà, així com la reordenació del trànsit i d’incentivació de l’activitat social, entre d’altres.

Cada una de les propostes disposa d’un codi QR on mitjançant el telèfon mòbil es podrà puntuar de l’1 al 5 i fer-ne comentaris que seran avaluats i tinguts en compte per la Unió de Botiguers i l’Ajuntament de Llagostera.

El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Llagostera Eduard Díaz, ha explicat que es tracta d’un projecte innovador de la Unió de Botiguers de Llagostera en col·laboració amb la Universitat de Girona fruit d’un procés de reflexió conjunta amb la voluntat d’abordar la dinamització comercial del municipi des de l’òptica de l’arquitectura i l’urbanisme amb l’objectiu de definir estratègies de futur encaminades a promoure el comerç local i de proximitat”.

Els principals objectius de l’estudi de la Universitat de Girona són crear noves experiències de compra, incrementar el volum de visitants i vincular la gastronomia, la cultura, les noves tecnologies i l’oci amb el comerç local, ajudant així a definir els valors de la marca Llagostera.

“Botigues pròximes, Llagostera autèntica” compte amb el suport de la Diputació de Girona i l’Ajuntament de Llagostera.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS