En directe: Hot dance 80

 Llagostera Ràdio on-line

Alguns dels bitllets falsos comissats per la Policia Local de Lloret de Mar. / Foto: Policia Local de Lloret de Mar

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Se'ls va detenir dilluns passat gràcies a la col·laboració ciutadana. Es tracta de tres homes de de nacionalitat francesa.

Diversos establiments van alertar la policia de la presència d'una parella (un home i una dona) que havien intentat pagar compres petites amb bitllets d'euro falsos.

La descripció donada pels comerciants, on s' incloïa la matricula francesa i la presència d'una tercera persona que els esperava, va permetre que un membre de Protecció Civil els localitzés.

En veure'ls, va alertar la Policia Local i uns agents els van poder interceptar quan tractaven de cometre una nova estafa en una botiga del passeig Marítim.

Durant l'escorcoll, van descobrir que duien 200 euros en bitllets falsos i i una quantitat superior en moneda i bitllets més petits, de 20€ i 50€, que podrien provenir d'estafes consumades. Es creu que amb aquest modus operandi podrien haver estafat uns 400€ en compres.

De moment, s'han identificat sis botigues de Lloret de Mar on haurien intentat o completat l'estafa introduint els bitllets.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Sais i el cap de la Policia Local, Joaquim Martín, han destacat que la la col·laboració dels comerciants ha estat clau per a la seva detenció.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS