En directe: Ple Ajuntament de Llagostera

 Llagostera Ràdio on-line

Els alumnes de 6è de l'Escola Lacustària durant la reunió amb l'Ajuntament de Llagostera. / Foto: Marc Sureda (Ajuntament de Llagostera)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els alumnes de 6è de l’Escola Lacustària de Llagostera s’han reunit aquest divendres amb l’Ajuntament de Llagostera per traslladar les seves preocupacions mediambientals.

Els alumnes, en representació del tot el centre educatiu, han mostrat la seva preocupació pel deteriorament del planeta i els efectes del canvi climàtic.

En aquest sentit han realitzat diverses propostes adreçades als responsables polítics de l’Ajuntament com ara la millora del reciclatge i el sistema de bonificacions que s’aplica actualment al rebut d’escombraries, així com ajudar als comerços a eliminar les bosses de plàstic.

La trobada s’ha realitzat coincidint amb el dia de la Vaga Mundial pel Clima i a la reunió els alumnes han pogut fer arribar les seves preocupacions al regidor David Parron, de Medi Ambient i Eduard Díaz, regidor de Promoció Econòmica.

El regidor de Medi Ambient, David Parron, ha recollit les propostes i ha explicat les actuacions que s’estan duent a terme des de l’Ajuntament per a la reducció de les emissions de gasos d’efecte hivernacle i la reducció dels residus.

Durant aproximadament una hora s’ha obert un torn de preguntes i reflexions per millorar els aspectes mediambientals a Llagostera.

Vota el número 1

Pel 27 de maig

COL·LABORADORS