En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

La Secció d'Educació Secundària de Caldes de Malavella actualment en barracons. / Foto: Aleix Freixas (ACN)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La construcció del nou institut de Caldes de Malavella ja és un pas més a prop després que aquest dilluns el Departament d'Educació hagi iniciat el procés de licitació de les obres del centre.

El Govern preveu destinar 3.289.943,63 euros a la construcció de l'edifici.

Conjuntament amb les obres, Educació també ha iniciat la licitació de del contracte de serveis per a l’assistència tècnica de direcció i execució de les obres (90.048,53€ sense IVA), el Contracte de serveis per a l’Assistència tècnica per la Coordinació de seguretat i salut d’execució de les obres (27.014,40€ sense IVA) i el Contracte de Serveis per a l’assistència tècnica de control de qualitat (39.134,18€ sense IVA). Tots tenen una durada d’un any i quatre mesos.

De tota manera, les obres del nou centre tindran un cost aproximat de 4 milions d'euros. Per això, el consistori de Caldes de Malavella hi aportarà els 500.000€ restants. La construcció de l'equipament podria començar a finals d'aquest 2019.

El nou edifici comptarà amb tres espais diferents. El més gran serà el destinat a les aules, que tindrà una extensió de 2.369,22 m2. També hi haurà una àrea d'administració de 406,53 m2 i el vestíbul ocuparà 59,01 m2.

L'alcalde de Caldes de Malavella, Salvador Balliu, ha qualificat de "molt bona notícia" la decisió d'Educació de treure a licitació les obres de l'institut, ja que suposen "un pas endavant" per a la seva construcció.

Per la seva banda, la regidora d'Ensenyament del municipi, Àngela Frigolé, ha recordat que "actualment" el municipi compta amb "un miler d'estudiants" entre la primària i la secundària.

Vota el número 1

Pel 30 de setembre

COL·LABORADORS