En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Vista aèria del nucli urbà de Llagostera. / Foto: Enric Sánchez (LLR)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Hi ha dos models d’enquesta, un pensat per a joves d'entre 16 i 29 anys i un altra adreçat a majors de 30 anys i ambdues enquestes consten de 15 preguntes.

Es poden contestar online o bé omplint els formularis que trobareu a les dependències municipals i podreu entregar-lo personalment a les oficines dels Serveis Socials situades al número 4 del carrer Barceloneta.

La finalitat de les enquestes permetrà conèixer el perfil de la persona que té pensat canviar de residència properament, quins en serien els motius o necessitats i les seves preferències d'ubicació i tipologia d'habitatge.

Les enquestes es realitzen en motiu de l’actualització del Pla Local d’Habitatge i amb l’objectiu d’ajustar les accions a la situació actual del municipi.

El Pla Local d’Habitatge és un document tècnic establert a l’article 14 de la Llei 18/2009 del dret a l’habitatge, que es requereix per tal d’obtenir recursos provinents de l’Administració de la Generalitat de Catalunya.

El Pla Local d’Habitatge consisteix en un anàlisi i una diagnosi de l’habitatge en el sentit més ampli amb dades poblacionals, d’ocupació, del mercat immobiliari, característiques de finançament, recursos municipals, planejament..., amb l’objectiu de planificar les actuacions municipals en relació amb l’habitatge per als sis anys posteriors a l’estudi.

Aquesta actuació està subvencionada per la Diputació de Girona.

Pots accedir a l'enquesta per majors de 30 anys AQUÍ, i a la de joves de 16 a 29 anys, AQUÍ.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS