Llagostera Ràdio on-line

Vista aèria del nucli urbà de Llagostera. / Foto: Enric Sánchez (LLR)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En total, l’Ajuntament de Llagostera ha aportat 10.000 euros en ajudes. Han anat destinats a un total de 10 empreses del municipi.

La línia d’ajudes han estat per l’establiment de noves activitats econòmiques en locals físics i també per la millora de locals a Llagostera per a l’any 2019.

La voluntat del consistori és la de dinamitzar l’activitat econòmica, millorar la cohesió de la trama urbana i enfortir els sectors prioritaris del Pla Estratègic de Llagostera, entre ells el comerç, la restauració i el turisme.

Els ajuts han anat destinats a activitats econòmiques en funcionament i a l’establiment de nous negocis a Llagostera que contribueixin a crear llocs de treball, dinamitzar l’eix comercial de Llagostera, en especial les seves zones emblemàtiques o fomentar l’establiment de negocis en sectors amb poca activitat econòmica.

Dels 10.000€ s’han atorgat un total de 9.973,56€ a fons perdut a 10 empreses i/o emprenedors per a realització d’inversions en mesures d’eficiència energètica, en material o accés a noves tecnologies i a la modernització dels negocis.

Aquesta actuació ha suposat una inversió privada al municipi de 111.582,87 € segons consta en els projectes presentats i la creació de 9 llocs de treball.

El 70% de les sol·licituds corresponien a noves obertures de negocis en locals buits del municipi, i el 30% restant, s’ha destinat a la modernització de locals ja existents.