En directe: La dansa catalana - REPETICIÓ

 Llagostera Ràdio on-line

La reunió celebrada a l’Ajuntament de Llagostera entre els alcaldes. / Foto: Marc Sureda

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Sis municipis de la demarcació de Girona s’han reunit amb la voluntat de millorar el servei d’autobús entre les respectives poblacions i el Santa Caterina de Salt.

En concret la reunió ha estat entre els alcaldes de Llagostera, Cassà, Llambilles i l’alcaldessa de Santa Cristina d’Aro. Tot i no haver assistit a la trobada, l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols també s’afegeix a la petició.

Els 6 ajuntaments han acordat demanar formalment al Consorci del Transport públic de l’Àrea de Girona, Autoritat Territorial de Mobilitat la modificació d’alguns traçats de les actuals línies de transport regular per tal que facin parada a l’Hospital Santa Caterina, ubicat al Parc Hospitalari Martí i Julià de Salt.

L’alcalde de Llagostera, Antoni Navarro, ha explicat que són molts els veïns i veïnes que diàriament tenen la necessitat de desplaçar-se fins a l’Hospital Santa Caterina sense poder-ho fer "amb condicions raonables de temps i espera amb el transport públic actual".

Està previst que properament els municipis facin arribar aquesta demanda als responsables de l’Autoritat Territorial de Mobilitat de Girona.