En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Exterior de la comissaria de la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols. / Foto: Google Maps

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Central Sindical Independent i de Funcionaris ha denunciat presumptes irregularitats en l'assignació de les hores extra de la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols.

El sindicat ha descobert que hi ha un grup de WhatsApp creat per tres agents de base i en què no hi ha tots els agents del cos policial.

En ell, "s'ofereixen hores extra i s'adjudiquen de forma aleatòria", explica la CSIF en un comunicat. Consideren que aquesta manera de distribuir les hores és "irregular".

Des del sindicat han avançat que no saben "si el responsable de la creació d'aquest grup ha estat el regidor de la policia" i per això han demanat a l'alcalde que investigui els fets.

En el cas en què al darrera del grup hi hagués algun membre del govern, això significaria que el xat tindria "caràcter oficial", segons creu el sindicat. Si fos així, han apostat per depurar responsabilitats polítiques.

Per altra banda, si l'oferiment de les hores fos a "instància pròpia dels agents administradors del grup", representaria que s'estan donant hores extra "d'esquena al propi Ajuntament i a la Prefectura de la Policia Local".

Si es confirma aquesta hipòtesi, el sindicat ha demanat al govern local que apliqui les responsabilitats administratives o disciplinàries pertinents.

Vota el número 1

Pel 24 de maig

COL·LABORADORS