En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els ajuts estan pensats per a activitats agrícoles i ramaderes que tinguin o estiguin en procés d’obtenir la certificació ecològica CCPAE. del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica.

S'atorguen amb la voluntat de fomentar l’agricultura i la ramaderia ecològica a Llagostera. Estan adreçades a persones físiques o jurídiques que siguin productors agrícoles o ramaders actius al municipi.

El regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Llagostera, David Parron, ha explicat que la certificació ecològica és un distintiu que diferencia els productes agroalimentaris donant-los un valor afegit, que garanteix que els productes han estat produïts seguint les normes de l’agricultura i la ramaderia ecològica.

La finalitat de l’ajuda es cobrir part dels costos que suposa el fet d’obtenir l’esmentada certificació CCPAE del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica, subvencionant part del import de la quota de certificació anual, amb un màxim de 600 euros per sol·licitant.

La presentació de sol·licituds es podrà fer del 15 de novembre al 5 de desembre de 2019. Podeu consultar les bases i model de sol·licitud des del web de l’Ajuntament de Llagostera.

Vota el número 1

Pel 22 de gener

COL·LABORADORS