En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Camions aparcats als vorals de l'N-II a la Jonquera arran de l'acció del Tsunami Democràtic. / Foto: Xavier Pi (ACN)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La resolució, que signa el director del Servei Català de Trànsit, Juli Gendrau, deixa sense efecte les restriccions de circulació de tràilers per l'N-II a les comarques gironines.

Això sí, s'adopta de manera temporal, arran dels col·lapses i taps que han provocat els talls d'autopista convocats pel Tsunami Democràtic (primer a la frontera, i després a Salt).

Tenint en compte aquesta "situació excepcional", que ha provocat "una acumulació de vehicles pesants a l'N-II en sentit França", Trànsit ha decidit aixecar la prohibició.

Les restriccions de pas afecten els tràilers de més de 26 tones i els camions de quatre o més eixos. S'apliquen al llarg de 64 quilòmetres de l'N-II, entre Fornells de la Selva i la Jonquera.

En tot aquest tram, els tràilers s'han de desviar obligatòriament per l'autopista. Sinó, se'ls sanciona. Però després dels talls de l'AP-7, i davant la necessitat de "pal·liar l'acumulació" de camions que hi ha a l'N-II, el Servei Català de Trànsit ha decidit aixecar la prohibició de manera temporal.

Segons recull la resolució de l'STC, la mesura "es mantindrà mentre subsisteixin les causes que han motivat la seva adopció".

Vota el número 1

Pel 12 de març

COL·LABORADORS