En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Exterior de la Drogueria Frigola de Llagostera.

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Generalitat ha concedit a un total de 45 comerços catalans en actiu els Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris.

D’aquets, un total de 30 per tenir 100 anys d’història o més i 15 comerços per portar en actiu 150 anys més.

A la demarcació de Girona han estat 8 els comerços premiats amb aquest distintiu, entre ells La drogueria Frigola de Llagostera, pels seus 150 anys.

També han rebut el guardó el mercat municipal de Palafrugell, la pastisseria Nèctar de Cassà de la Selva, el forn Cal Flequer de Cornellà del Terri, la joieria Marta Avinyó e Sant. Feliu de Guíxols, el forn Ca La Carme de Campdevànol, Arts Gràfiques Cantalozella de Santa. Coloma de Farners, en la categoria de 100 anys

Els Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris distingeixen els establiments i mercats municipals en actiu que al llarg de més de cent anys han ofert un servei de qualitat i personalitzat als seus clients, tot adaptant-se als canvis en les necessitats de compra de la ciutadania que s'han anat produint al llarg de la seva trajectòria professional.

Des de l’any 2000, la Generalitat a través del Departament d’Empresa i Coneixement ha distingit un total de 836 establiments de Catalunya amb els Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris

El lliurament dels Premis tindrà lloc el proper 27 de novembre al Palau de la Generalitat, presidit pel president del Govern, Quim Torra, i la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón.

Vota el número 1

Pel 14 d'abril

COL·LABORADORS