En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els fets van tenir lloc el passat dilluns 18 de novembre durant un control a la carretera C-63 al municipi de Sils.

Els Mossos d’Esquadra van aturar un turisme amb quatre ocupants al seu interior. Quan els agents van sol·licitar la documentació del conductor del cotxe van sentir una forta olor de marihuana que en sortia de l’interior. Davant les evidències van escorcollar el turisme i el seus ocupants.

De resultes de l’escorcoll dels ocupants del vehicle es va localitzar a l’interior de dues ronyoneres que duien, un total de 7.400 euros en bitllets fraccionats, al maleter del vehicle també hi van trobar una bossa de plàstic que contenia una substància vegetal, presumptament marihuana.

Els policies van demanar als ocupants del cotxe sobre l’origen dels diners i la droga, fet que va provocar versions contradictòries i sense sentit entre tots. Els agents els van traslladar a la comissaria de Santa Coloma de Farners per aclarir els fets, on al final van quedar detinguts com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública, en la seva versió de tràfic de drogues.

El total de la droga que contenia la bossa, era de 497 grams, aquesta droga segons estimacions de l’Oficina Central Nacional d’Estupefaents estria valorada en uns 2.743 euros.

Quan els agents van realitzar l’escorcoll de la detinguda per ingressar-la a les garjoles van localitzar-li amagat dins la roba interior 1.600 euros més, fent un total de 9.000 euros.

La unitat d’investigació de la comissaria de Santa Coloma de Farners continua les indagacions per saber la procedència de la droga i dels diners que es van localitzar i no es descarten més detencions en relació al cas.

Els detinguts, tres homes i una dona (un d'ells amb antecedents) d’entre 26 i 48 anys de nacionalitats espanyola, francesa i marroquina i veïns de Monpellier (França), Lloret de Mar i Vidreres, van passar el dia 19 de novembre a disposició de jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners, el qual en va decretar la seva llibertat.