En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Departament de Territori i Sostenibilitat estrenarà aquest dilluns 2 de desembre tres noves línies de transport públic al Pla de l'Estany.

Es tracta de la posada en funcionament del projecte Transport Públic a la Demanda (TAD) que la Generalitat aplica en zones de dispersió territorial i que no compten amb transport públic regular.

A la demarcació de Girona es va començar a aplicar al Gironès durant el mes d'octubre.

En el cas del Pla de l'Estany hi haurà una ruta que connectarà Banyoles amb Sant Miquel i Mieres, una segona que anirà de Banyoles fins a Vilavenut passant per Vilademuls i una tercera que recorrerà la capital de la comarca fins a Can Puig i tornarà a Banyoles.

Els usuaris que vulguin utilitzar el TAD hauran de reservar el servei amb una antelació mínima de 15 minuts abans de l'inici del trajecte. Amb aquesta mesura es volen evitar parades innecessàries i guanyar temps en el recorregut.

Aquells qui vulguin agafar l'autobús podran fer-ho demanant-ho a través d'una aplicació mòbil. En ella també es podrà localitzar l'autocar a temps real i mostrarà el temps de trajecte. Sinó, el servei també permet reservar el trajecte trucant per telèfon (972 570 053).

L'empresa concessionària del servei és Teisa i disposarà d'un vehicle adaptat per a persones amb mobilitat reduïda per cobrir les tres rutes. Si no hi ha cap persona interessada, els vehicles no operaran.

Els horaris preveuen quatre trajectes al dia per a les rutes de Mieres i Viladamat. Per contra, la ruta de Can Puig preveu fer vuit viatges al dia.

Vota el número 1

Pel 2 octubre

COL·LABORADORS