En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

El vehicle en què viatjava l'infractor, en flames aquesta matinada. / Foto: Policia Local de Palafrugell

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els Mossos d'Esquadra han denunciat penalment un conductor begut que s'ha estampat en una cruïlla de Tamariu i a qui se li ha incendiat el cotxe.

L'infractor, un jove de 30 anys veí de Palafrugell, anava tan borratxo que ha perdut el control del vehicle i ha sortit de la carretera al trencant d'accés que porta al Far de Sant Sebastià, a la carretera local GIV 6542 a l'alçada del quilòmetre 2,5.

El cotxe ha quedat destrossat de la part del davant i a més, arran de l'impacte, s'ha encès. Fins al lloc s'hi han desplaçat efectius de la Policia Local i dels Mossos d'Esquadra. Tot i l'espectacularitat de l'accident, el noi ha patit ferides lleus.

Quan els agents li han fet la prova d'alcoholèmia, ha donat un resultat de 0,88 mg/l d'aire expirat (és a dir, triplicant la taxa màxima permesa i superant el límit penal). A més, el noi s'ha negat a fer una segona prova amb l'etilòmetre.

Al jove se l'ha traslladat fins a un centre hospitalari perquè els metges l'examinessin. Els Mossos d'Esquadra l'han denunciat penalment per un delicte contra la seguretat del trànsit. A més de conduir begut, l'infractor també s'ha negat a fer una segona prova d'alcoholèmia.

Vota el número 1

Pel 2 octubre

COL·LABORADORS