En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

La plantació de marihuana descoberta per la Policia Nacional a Sant Feliu de Guíxols. / Foto: Policia Nacional

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Policia Nacional ha desmantellat una cultiu de marihuana en un antic graner als afores de Sant Feliu de Guíxols.

En total hi havia 430 plantes i va detenir dues persones relacionades amb la plantació.

La investigació va començar el mes de juliol arran d'una denúncia anònima que van rebre a través del portal del cos policial. Els agents van comprovar que des de l'exterior de la finca se sentien olors i sorolls característics d'una plantació a l'interior.

A més, van comprovar que l'espai tenia una instal·lació elèctrica fraudulenta connectada a la xarxa general.

Després de diverses vigilàncies i seguiments, el 10 de desembre van arrestar dos homes quan sortien amb els seus cotxes del cobert. Després, els agents van accedir a l'immoble i van descobrir la plantació en un annex del compartiment principal.

Les plantes, en avançat estat de creixement i floració, tenien una alçada de més d'un metre i en total pesaven 188 quilos. A més, els agents van comissar 40 transformadors, 40 focus de llum i 1.691,20 euros que els detinguts portaven en efectiu.

La instal·lació elèctrica, a més, comptava amb tres aparells d'aire condicionat, tres filtres, tres extractors i catorze ventiladors.

Els detinguts van ser posats a disposició judicial com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública i per defraudació en el fluid elèctric, amb una valoració econòmica elaborada per la companyia subministradors que superaria els 20.000 euros.

Vota el número 1

Pel 15 de desembre

COL·LABORADORS