En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Els Mossos d'Esquadra s'emporten emmanillada la dona que ha avisat que ha ofegat la filla a la banyera. / Foto: Marina López (ACN)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els fets han passat en un pis situat al número 28 de la Ronda Ferran Puig, a tocar de la Devesa de Girona.

Cap a les dues de la tarda, la mare ha trucat al 112 i ha dit que havia mort la seva filla de 10 anys ofegant-la a la banyera. Segons ha explicat, ho havia fet feia una mitja hora.

Fins al lloc s'hi han desplaçat efectius dels Mossos d'Esquadra i del Sistema d'Emergències Mèdiques, que hi ha enviat tres ambulàncies medicalitzades.

La Divisió d'Investigació Criminal de la policia catalana s'ha fet càrrec de la investigació, que tutelarà el jutjat d'instrucció 1 de Girona, en funcions de guàrdia.

A les quatre de la tarda, els Mossos d'Esquadra s'han endut emmanillada la mare, una dona de nacionalitat espanyola.

Els efectius d'emergències han estat intentant reanimar la nena i poc abans de les cinc, l'han traslladada amb ambulància fins a l'hospital Josep Trueta on ha mort.

La comitiva judicial, que s'ha desplaçat fins al domicili, n'ha sortit poca estona després. A les sis de la tarda han tornat a portar a la dona al domicili per redonstruir els fests.

El cas està sota secret de sumari.

Per la seva banda, l'Ajuntament de Girona ha convocat un minut de silenci demà, dimarts 31 de desembre a les 12h, a la plaça del Vi en record de la víctima i en suport a la seva família i amistats.

Aquest cas ha tingut lloc, precisament, dues setmanes després que dues nenes de 5 i 6 anys apareguessin mortes en una casa de Salitja, un nucli de Vilobí d'Onyar. La seva mare es va llançar davant d'un camió a l'autopista AP-7 a Salt. Els Mossos d'Esquadra van localitzar una aixada a la casa, tot apunta que era l'arma del crim, i investiguen si la dona va matar les seves filles.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS