En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els robatoris amb violència i intimidació van tenir lloc entre els dies 23 de desembre i Sant Esteve. En tots els casos, el lladre feia servir el mateix modus operandi.

Esperava que les víctimes entressin al caixer i fessin la gestió i, quan ja tenien els diners en mà, les amenaçava amb un ganivet i els hi exigia que els hi entreguessin.

Els quatre robatoris, a més, van tenir lloc a la mateixa zona: van passar en entitats bancàries del carrer Josep Maria Prat i a la plaça Josep Iglesias dels barris de Germans Sàbat i Taialà de Girona.

Allò curiós del cas, però, és que en cap dels robatoris el delinqüent va aconseguir el seu objectiu. Perquè les víctimes o bé fugien corrents o bé, malfiant-se de l'actitud del lladre, es tancaven amb pestell dins l'oficina i demanaven ajuda.

Després de rebre les denúncies i estudiar els quatre casos, els Mossos d'Esquadra van aconseguir identificar l'autor.

Es tracta d'un delinqüent de 41 anys, veí de Girona, a qui ja li consten antecedents. I divendres passat, 27 de desembre, els Mossos van detenir el lladre a casa seva mateix.

L'endemà, l'home va passar a disposició davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona. Després de prendre-li declaració, el jutge el va enviar a presó.

Vota el número 1

Pel 18 de juny

COL·LABORADORS