En directe: La Formula

 Llagostera Ràdio on-line

La carrossa amb el Rei Blanc a la cavalcada de Llagostera del passat 2019. / Foto: Enric Sánchez (LLR)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El proper diumenge 5 de gener Llagostera tornarà a viure un dia màgic amb l’arribada dels Tres Reis d’Orient.

Aquest 2020, s’ha renovat la decoració i l’ambientació de carrosses. En concret s’han substituït diversos elements decoratius per tal de millorar l’aspecte visual de la cavalcada.

Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a Llagostera a les 19h a l’avinguda de l’Esport i a partir d’aquesta hora iniciaran un recorregut per diversos carrers (Pg. Romeu, c/ Pau Casals, Pg. Pompeu Fabra, c/ Fivaller, c/ Jaume I) i finalitzarà la cavalcada a la Plaça Catalunya on com sempre hi haurà la recepció Reial.

Els Reis tenen previst llançar 400 kg de caramels sense gluten i com a novetat, durant la recepció a la Plaça Catalunya repartiran peluixos i contes, en substitució de les joguines que es venien regalant durant els darrers anys.

A la cavalcada hi participaran un centenar de persones, juntament amb els follets de les Gavarres, un grup de malabars de foc, la Unió Botiguers i els membres i voluntariat de la Comissió de Reis.

Si algun infant no pot assistir a la recepció per malaltia, els familiars poden sol·licitar la visita domiciliària dels Reis trucant a la Policia Local (972 80 55 80).

Vota el número 1

Pel 14 de maig

COL·LABORADORS