En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Imatge de Llagostera. / Foto d'arxiu

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’equip de govern de Llagostera, ERC i CUP Alternativa per Llagostera, s’ha marcat com a objectiu mobilitzar el parc d'habitatges tancats al municipi.

Per fer-ho s’han posat en marxa diverses mesures com l’actualització del Pla Local d'Habitatge, la modificació de les ordenances fiscals i la possibilitat d’accedir a subvencions per a rehabilitar habitatges, entre d’altres.

En aquest sentit, les noves ordenances fiscals pel 2020 preveuen bonificacions del 95% en l’Impost sobre Béns Immobles (IBI) per als propietaris que posin els pisos al mercat de lloguer i increments del 50% de l’IBI per aquells habitatges desocupats de manera permanent.

Per explicar totes aquestes mesures s’ha convocat una reunió participativa oberta a tots els propietaris d’habitatges tancats a Llagostera per conèixer en més detall les intencions i possibilitats dels propietaris de posar els habitatges al mercat de lloguer.

La reunió està prevista pel proper dijous 16 de gener a la Sala Polivalent del Centre Cultural Can Roig a les 19h.

El regidor d’habitatge de l’Ajuntament de Llagostera, Enric Ramionet, ha explicat que s’han enviat més de 130 cartes als propietaris que disposen d’un o més habitatges buits al municipi i que entre els avantatges de posar el pis a lloguer mitjançant la borsa d’habitatge local hi ha la garantia del cobrament del 100% del lloguer amb el fons de garantia municipal i l’avalloguer”.

Vota el número 1

Pel 29 de setembre

COL·LABORADORS