En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

L'oficina de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Llagostera. / Foto d'arxiu

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

De les 8 persones que s’incorporaran gràcies a l’ajuda del SOC, hi haurà 2 tècnics a l’Àrea de Promoció econòmica, amb els quals es pretén millorar el servei i l’atenció a les persones del municipi.

Aquestes noves contractacions son fruit de les actuacions vinculades al Pla de Barris. L’Ajuntament de Llagostera va sol·licitar al SOC dos perfils tècnics per afavorir la inserció sociolaboral de col·lectius amb dificultats i d’aqueta manera reforçar aquesta Àrea. El SOC aporta 70.391,84€ per aquestes dues places.

D’altra banda, també s’incorporaran a l’Ajuntament un tècnic de participació ciutadana, un agent ambiental, un auxiliar administratiu d’atenció ciutadana, un informador turístic i dos peons de manteniment a la brigada municipal. Per aquestes places el SOC farà una aportació de 70.384,€.

En total, sumant les dues subvencions, l'aportació del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), suposa un total de 140.776,44€. Un augment del 20,8% respecte la convocatòria anterior.

Els contractes dels perfils tècnics de l’Àrea de Promoció Econòmica són de 12 mesos pel 2020 i la resta de 6 mesos.

El Projecte de Treball als Barris posa a disposició de les entitats beneficiàries un conjunt d'accions en l'àmbit de l'ocupació i del desenvolupament local que deixen a iniciativa de cada municipi el disseny i la planificació sobre quines de les actuacions poden encaixar millor en el seu propi projecte, per tal de desenvolupar un entorn socioeconòmic que millori la qualitat de vida de les persones que resideixen en aquests barris i àrees urbanes.

Vota el número 1

Pel 24 de maig

COL·LABORADORS