En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Els components de Los Secretos en una imatge promocional.

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El 58è Festival de la Porta Ferrada, de Sant Feliu de Guíxols ha anunciat aquest divendres l'actuació de Los Secretos i Coque Malla en una mateixa nit.

El concert arriba després dels respectius 'sold out' dels artistes al Guitar Bcn, Los Secretos aquest 25 de gener al Liceu i Coque Malla, el 31 de gener, a Razzmatazz.

S'amplia així la bona entesa entre els festivals barceloní i empordanès anunciada la setmana passada en la presentació del Guitar Bcn. I és que a banda d'aquest concert, els dos certàmens coprodueixen les actuacions del guitarrista Jethro Tull i de Joe Bonamassa els dies 12 i 13 d'agost, respectivament, a Porta Ferrada.

Una entesa entre els dos certàmens que ha permès al Guitar Bcn programar dos artistes més enllà de les seves dates habituals i amb el suport financer del festival de la Costa Brava, segons exposava ara fa una setmana el director de The Project i del festival barceloní, Joan Rosselló.

Que Los Secretos i Coque Malla, tots dos programats al Guitar Bcn, actuïn també al festival empordanès el proper estiu és una prova de la bona entesa entre tots dos certàmens,

Los Secretos i Coque Malla actuaran a l’Espai Port el divendres, 7 d’agost..

Vota el número 1

Pel 19 d'abril

COL·LABORADORS