En directe: En Joc

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Ahir dimarts es va produir una avaria a la canalització de Rec Madral que subministra aigua potable a les urbanitzacions de Llagostera la Mata, Selva Brava i Font Bona.

L’avaria va provocar el tall de subministrament d’aigua als veïns d’aquestes urbanitzacions.

L’Ajuntament de Llagostera, a través d’un comunicat, ha explicat que va demanar a l’empresa Rec Madral que sol·licités el permís corresponent per tal de procedir immediatament a la reparació de l’esmentada avaria que es troba localitzada a la Urbanització La Canyera, on s’estan portant a terme les obres d’urbanització i que estan pendents de ser recepcionades per part de l’Ajuntament de Llagostera.

Aquesta situació va ser posada en coneixement de la Junta de Compensació de La Canyera com a responsables de l’àmbit on s’ha localitzat l’avaria, segons s’ha explicat des del consistori.

En el comunicat de l’Ajuntament de Llagostera s’explica que “a data d’avui l’empresa s’ha negat a demanar el permís corresponent a l’Ajuntament i pel que sembla Rec Madral està informant als seus abonats que és l’ajuntament qui no autoritza la reparació de l’avaria, una afirmació rotundament falsa”.

Davant d’aquesta des del consistori s’insta de nou i públicament a l’empresa Rec Madral a sol·licitar autorització per a restablir el més aviat possible el servei, amb el compromís de resoldre aquest tràmit administratiu immediatament. Així mateix des de l’Ajuntament requereixen a l’empresa Rec Madral que adopti totes les mesures alternatives per garantir el servei als seus clients.

En el comunicat també s’informa que “paral·lelament s’estan estudiant mesures d’emergència per intentar restablir el servei davant la passivitat de l’empresa subministradora Rec Madral”.

A l’espera de que l’empresa Rec Madral restableixi el subministrament d’aigua als veïns i veïnes de les urbanitzacions de la Mata, Selva Brava i Font Bona s’ha posat a disposició les dutxes i vestuaris del Pavelló d’Esports Josep Mir de Llagostera.

Tots els veïns i veïnes que ho necessitin poden adreçar-se directament a les instal·lacions del Pavelló de les 8h a les 13h (moment en que no es realitzen activitats i entrenaments).

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS