En directe: El xou de la sostenibilitat

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Jornada, organitzada per l’associació llagosterenca Gats 108, està adreçada a aquelles persones que tenen contacte amb els gats de carrer.

Així doncs està dirigida a associacions sense finalitat de lucre, gestors de colònies, alimentadors, cases d’acollida, voluntaris i responsables de medi ambient i de protecció dels animals dels ajuntaments gironins.

En concret la jornada sobre la gestió de gats de carrer es farà el dissabte 29 de febrer al Local Social “La Caixa” de Llagostera.

El programa contempla diverses intervencions al llarg del matí, i està previst que hi participi Marina Vall·llosada, presidenta de Lex Ànima i regidora de Medi Ambient, Salut Pública i Protecció i Benestar dels Animals de l’Ajuntament de Blanes, l’educador de gats Jordi Ferrés i el veterinari Sergi Forcano així com els responsables de diverses associacions protectores d’animals que explicaran i compartiran les seves experiències.

Alguns dels punts que es tractaran seran el marc jurídic dels gats de carrer, la Llei de protecció dels animals, la delimitació de competències entre ajuntament, policia local i associacions, les captures dels gats, l’esterilització, els beneficis dels santuaris i refugis per als gats, el protocol a seguir en cas de sospita d’enverinament, l’alimentació correcta dels gats de carrer i la detecció de malalties més corrents entre aquests animals.

La presidenta de l’Associació de Gats 108, Laura Jaime, ha explicat que la jornada va especialment adreçada a les associacions de gats de les comarques gironines amb qui s’està treballant per crear una plataforma i fer activitats conjuntes.

Per poder-hi participar cal omplir un formulari disponible al web de l’Ajuntament de Llagostera. La participació és gratuïta i l'aforament està limitat a 50 persones.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS