En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El consell d'administració del Patronat de Turisme Costa Brava Girona ha nomenat Norbert Bes nou director general després de guanyar el concurs per cobrir la vacant que va deixar Ramon Ramos al 2019.

Bes és funcionari de l'Administració local i secretari general a l'Ajuntament de Banyoles des del 2016.

El nomenament es va formalitzar ahir dijous al saló de plens d'aquest consistori durant una sessió ordinària. El patronat és l'òrgan de govern de l'entitat de promoció turística de la Diputació de Girona.

El nomenament s'ha basat en l'informe favorable del grup d'experts assessors del concurs que es va convocar per cobrir la plaça de gerent-director general del Patronat de Turisme Costa Brava Girona. L'informe és del 29 de gener i en ell es detallaven els candidats aptes i idonis per assolir el perfil professional demanat un cop fetes les entrevistes.

Norbert Bes i Ginesta (Girona, 1968) és llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona i en Ciències Polítiques i de l’Administració, i Humanitats per la Universitat Oberta de Catalunya.

Disposa de dos postgraus en Administració local i en contractació pública, i d’un màster universitari sobre la mediterrània antiga, a més de diversos cursos de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya, de la Federació de Municipis de Catalunya i d’altres ens relacionats amb el dret administratiu local.

Actualment és funcionari d’Administració local i secretari general a l’Ajuntament de Banyoles des del 2016. Ha desenvolupat la seva trajectòria professional en l’àmbit del servei públic, havent treballat per a diversos ajuntaments, com ara el de Girona, la Roca del Vallès, Caldes de Malavella o Llagostera, a la Diputació de Girona i a la Delegació del Govern de la Generalitat davant de la Unió Europea.

Bes substituirà així a Ramon Ramos que el setembre del 2019 va plegar per anar a treballar a la delegació del Govern a Girona. Ramos hi havia estat al capdavant durant set anys.

Vota el número 1

Pel 19 d'abril

COL·LABORADORS