En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El mSchools Mobile Learning Awards és un concurs que reconeix els projectes creats per docents i escoles de Catalunya en l’àmbit de la transformació de l’educació mitjançant l’ús de les tecnologies digitals.

l’Escola Puig de les Cadiretes de Llagostera ha quedat finalista en la modalitat de millors experiències d’aula amb tecnologies digitals. En concret amb el projecte “Emergència!”.

A més de l’escola llagosterenca, hi ha dos finalistes més, l’Escola Cal·lípolis de Tarragona i l’Institut Santa Eulàlia del Vallès Occidental.

“Emergència!” ha estat impulsat per la cap d’estudis de l’escola, Eulàlia Canet. Es tracta d’una proposta gamificada i creada pels alumnes de segon curs d’Educació Primària destinada als seus pares i familiars com a producte final del projecte interdisciplinari dedicat als serveis públics de Llagostera.

El projecte s’ha realitzat al llarg del passat mes de gener, tot i que també engloba tot el primer trimestre del curs 2019-2020 i part del segon.

“Emergència!” és un repte que planteja la creació d’un joc que té com a premissa provocar la necessitat de posar en pràctica els serveis públics treballats durant el projecte interdisciplinari.

Entre els objectius del projecte hi ha dissenyar una activitat gamificada per donar resposta a un repte o problema plantejat, prendre consciència de la funció social i la importància dels serveis municipals, iniciar-se en el coneixement del funcionament de les produccions audiovisuals i incentivar el treball en equip per a la resolució d’un repte plantejat amb creativitat i pensament crític.

Vota el número 1

Pel 7 de maig

COL·LABORADORS