En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Imatge d'un control dels Mossos d'Esquadra. / Foto d'arxiu

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els fets van passar fa dos dies al peatge de la sortida AP-7, al punt quilomètric 86, dins el terme municipal de Maçanet de la Selva.

És en aquest punt on els mossos estaven fent un control de trànsit. Al voltant de les vuit del vespre, els agents van aturar un vehicle que va passar pel peatge sense pagar. A dins hi viatjaven dues persones i un nadó.

En acostar-se, la policia va veure que la dona que acompanyava al conductor estava subjectant l'infant sense fer servir cap sistema de seguretat. Per aquest motiu es va interposar una primera denúncia administrativa.

Durant aquest mateix control, els agents també van veure que l'home no havia obtingut mai el permís de conduir i, per aquest fet, li van obrir diligències penals com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària.

A més, en revisar la documentació del turisme, els policies van comprovar que el cotxe tenia la ITV caducada i no disposava d'assegurança. Uns fets pels quals també va ser denunciat administrativament, sumant doncs un total de tres denúncies d'aquest tipus.

El denunciat, de 23 anys de nacionalitat espanyola i veí de Sant Adrià del Besòs, tenia antecedents. És per aquest motiu que haurà de declarar sobre els fets davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners en el moment en què sigui cridat a fer-ho.

Vota el número 1

Pel 19 d'abril

COL·LABORADORS