En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Segons informen els Mossos d'Esquadra, el detingut és un home de 38 anys, nacionalitat espanyola i veí de Sant Feliu de Guíxols.

Els Mossos van tenir coneixement de robatoris en dues cases de segona residència de la població els dies 4 i 6 de febrer.

En els dos casos, el lladre havia entrat als habitatges forçant portes i es endur electrodomèstics, canonades de coure, aixetes i, fins i tot, un safareig que va acabar provocant una inundació en un dels habitatges.

Els robatoris tenien característiques semblants i la investigació va concloure que els havia perpetrat el mateix delinqüent. Després d'estudiar tots els indicis, els Mossos van identificar el detingut com a autor dels fets.

El passat dilluns, els mossos el van arrestar com a suposat autor de dos robatoris amb força en habitatge i van constatar que es tractava d'un lladre molt actiu a la població i que acumulava múltiples antecedents.

La investigació continua oberta i no es descarta que el puguin relacionar amb altres robatoris que estan sota investigació.

El detingut va passar el 18 de febrer a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, el qual va decretar el seu ingrés a presó.

Vota el número 1

Pel 19 d'abril

COL·LABORADORS