En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Les caixes de marihuana confiscades en un control a Lloret de Mar. / Foto: Mossos d'Esquadra

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La tarda del 29 de febrer, els Mossos d'Esquadra van aturar una furgoneta amb tres ocupants al seu interior durant un control a laC-63, al punt quilomètric quatre a Lloret de Mar.

En mirar a dins, es van adonar que el conductor havia fet un gest d’amagar algun objecte a la butxaca dels seus pantalons.

En escorcollar el vehicle, els agents hi van localitzar 23 caixes de cartró precintades que contenien bosses plenes de cabdells de marihuana envasats al buit. Cada caixa contenia tres bosses estanques plenes de droga, amb un pes total de més de 75 quilograms de substància.

De fet, segons estimacions de l’Oficina Central Nacional d’Estupefaents del Ministeri de l’Interior, la droga estaria valorada en més de 112.000 euros.

Durant aquest mateix escorcoll, els policies van trobar 700 euros en bitllets fraccionats i les claus d’un altre vehicle que coincidia amb la marca d’una furgoneta similar estacionada al costat d’on es feia el control. En aquest segon vehicle, es van trobar 326 caixes d’oli de dubtosa procedència, una mercaderia que ara s’investiga si podria estar sostreta.

Els tres homes de nacionalitat albanesa, croata i búlgara, i amb domicilis a Lloret de Mar van quedar detinguts com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública. Un d'ells tenia antecedents.

El passat dimarts 3 de març van passar a disposició de jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, el qual en va decretar el seu ingrés a presó.

Vota el número 1

Pel 19 d'abril

COL·LABORADORS