En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Govern ha aprovat una resolució que pretén reorganitzar el personal de les residències i els serveis d'atenció domiciliària per ajudar els centres "on hi ha necessitat".

Ho ha explicat aquest dijous la consellera de Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó.

La consellera ha detallat que es tracta d'una decisió del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies per "facilitar la reorganització dels recursos humans per donar resposta a serveis residencials i d'atenció domiciliària perquè segueixin funcionant" en plena pandèmia per coronavirus.

"Són essencials", ha advertit, per la qual cosa la Generalitat vol garantir "el 100% del teixit d'entitats que presten serveis a persones vulnerables".

La resolució afecta centres públics i privats i permetrà destinar personal dels centres que han tancat a d'altres que segueixen en funcionament. A més, "garanteix que no se suspèn cap contracte en l'àmbit social", ha dit Budó.

La consellera també ha anunciat una línia de finançament per al món de l'esport a patir de la Secretaria General de l'Esport i l'Institut Català de Finances (ICF). S'oferirà una línia de 10 milions d'euros al teixit esportiu català per a aquells col·lectius que no tinguin accés a crèdits bancaris i, per als que sí que puguin demanar-ne, l'ICS i Esport avalaran el 80% del préstec.

A més, Budó ha anunciat que es mantindran i agilitzaran totes les convocatòries de subvencions previstes per a aquest 2020 encara que no s'hagin aprovat els pressupostos de la Generalitat.

Vota el número 1

Pel 10 de juliol

COL·LABORADORS