En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Policia Local de Salt investigarà un vídeo gravat per dos agents del cos, un d'ells d'uniforme, on es mofen de les persones que no segueixin el confinament.

En la gravació es veu un dels policies advertint aquells que no es quedin a casa, mentre el seu company surt disfressat de guàrdia civil i adverteix als veïns d'Amer. I és que es dona el cas que un dels policies és d'aquest poble i va enviar el vídeo a un grup privat, però s'ha acabat fent viral.

La gravació comença amb l'agent d'uniforme avisant que qui se salti el confinament "li partirem la puta cara". "Qui vagi a la casa de pagès, baixarem per la xemeneia, qui vagi al carril bici sortirem de darrere un banc i qui vagi a la muntanya de darrere una pedra", relata.

Just després entra en acció el segon dels policies – aquest vestit de carrer però amb un tricorni i ulleres de sol – mentre el primer assegura que ells no estan per "mariconades". Després, en castellà, l'agent disfressat deixa caure que li "tenen moltes ganes" a la gent d'Amer, amb to de mofa.

La Policia Local de Salt ha lamentat l'enregistrament i assegura que prendrà les mesures necessàries. "Ens disculpem per qui s'hagi pogut sentir ofès", relaten en una piulada que ha repiulat el consistori de Salt.

Vota el número 1

Pel 8 de març

COL·LABORADORS