En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El moviment maker de Llagostera, i diversos voluntaris que s’hi han afegit, estan creant amb impressores 3D material sanitari, com ara panys de porta i viseres facials.

Tot i això, algun del material creat no és homologat pel Servei Català de la Salut i no es poden destinar als centres hospitalaris, però sí a altres sectors.

D’aquesta manera, aquest material de protecció s’ha entregat a altres col·lectius, com ara el personal de la Residència Josep Baulida, la Policia Local o la Brigada Municipal.

Els creadors de les viseres facials disposen d’unitats que es poden destinar a població de risc, com ara persones vulnerables o treballadors com caixers de supermercats o dependents de botigues.

Les persones que en necessitin, es poden posar en contacte amb la Policia Local trucant al 972 80 55 80 o bé al Servei d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Llagostera al 972 83 03 75.

A més, es fa una crida a la població per si algun veí té impressora 3D o materials i pot afegir-se al grup i crear més material mèdic de protecció. Es pot posar en contacte amb en Marc Bayé (649 749 449).

Vota el número 1

Pel 2 de juny

COL·LABORADORS