En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El govern espanyol ha aprovat aquest dimarts una moratòria de 6 mesos del pagament de les cotitzacions a la Seguretat Social per als autònoms i també per a empreses.

A més, ha decretat l’ajornament del pagament dels deutes a la Seguretat Social fins al 30 de juny i la moratòria sense interessos del pagament de les quotes pels dies treballats del mes de març.

Són mesures del paquet econòmic i social aprovat per “complementar” els anteriors. La suspensió del pagament de les quotes era una de les demandes del col·lectiu de treballadors per compte propi i de l’oposició que va considerar “insuficients” les mesures decretades fins ara.

"Entenc que podran sol·licitar la devolució de la part que no correspongui" al pagament dels dies treballats, ha dit la vicepresidenta tercera i ministra d’Afers Econòmics, Nadia Calviño, preguntada pels autònoms que ja han pagat la quota de març.

Calviño ha remarcat que el col·lectiu d’autònoms ha estat atès fins ara “de forma especial”. La portaveu del govern espanyol i ministra d’Hisenda, María Jesús Montero, ha afirmat que el paquet de mesures aprovat aquest dimarts “complementa” els de setmanes anteriors.

“Amb això entenem que donem resposta a totes les situacions que s’han anat produint i permetran anar recuperant la normalitat que anhelem”, ha dit Montero en roda de premsa després del Consell de Ministres.

Vota el número 1

Pel 2 de juny

COL·LABORADORS