En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

13 persones més han mort per coronavirus a les comarques gironines durant els darreres 24 hores, segons informa el departament de Salut.

Les víctimes mortals des de l'arribada de la pandèmia ja frega el centenar a la regió sanitària de Girona. Amb les darreres defuncions, han mort un total de 96 persones per la covid-19.

Segons les dades facilitades per Salut, s'han confirmat 180 casos nous de coronavirus en un sol dia a la demarcació, que eleven la xifra de contagiats a 988. D'aquests, 460 són professionals sanitaris (16 més que dilluns).

Del total de contagiats, 106 estan ingressats en estat greu. La dada positiva és que continuen augmentant les altes hospitalàries d'afectats que se situen ja en 209 (38 més que ahir).

D'altra banda, un total de 506 pacients amb coronavirus es troben en hotels a Catalunya, a més de 214 professionals. Són dades que ha donat la consellera de Salut, Alba Vergés, aquest dimarts.

En els darrers dies s'han habilitat diversos hotels a Catalunya per atendre pacients amb símptomes més lleus de covid-19 però que necessiten seguiment. La consellera ha assenyalat que no està previst, ara com ara, obrir més hospitals temporals, com els de Fira Barcelona i el Vallès.

A Barcelona, 290 pacients amb coronavirus i 117 professionals es troben en hotels; a la regió metropolitana nord, 98 pacients; a la metropolitana sud, 89 pacients i 15 professionals; a Girona, 19 pacients i 70 professionals; a l'Alt Pirineu i l'Aran, 10 pacients; a Lleida, 12 professionals. A la Catalunya Central, Tarragona i les Terres de l'Ebre, està previst que es posin en marxa diferents dispositius en propers dies, ha assenyalat Vergés.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS