En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Si aquets dies de confinament sents que casa teva deixa de ser un espai segur, s’ha iniciat la campanya “Establiment segur contra la violència masclista”.

Una campanya per ajudar a totes aquelles persones que pateixen violència masclista i promoguda per l’Institut Català de les Dones i la Generalitat.

Llagostera s’hi ha adherit, en concret amb un total de 16 comerços que aquets dies romanen oberts.

La iniciativa es concreta en posar en un lloc visible dels comerços un cartell amb el missatge “Establiment segur contra la violència masclista". Si casa teva deixa de ser un espai segur per a tu o els teus fills i filles, a aquets establiments trucaran per tu al 900 900 120 (telèfon contra la violència a les dones) o al 112.

Amb aquest missatge es vol ampliar el suport social a les dones que travessen aquestes situacions i que actualment poden estar aïllades.

Una dona que s’acosta a un establiment i veu aquest cartell sap que pot comptar amb algú, que serà escoltada i podrà explicar la seva situació i que aquesta persona trucarà per ella al 900 900 120 (telèfon gratuït i confidencial), per ser assessorada per professionals de l’advocacia, psicologia i l’atenció social, o al 112 en cas d’emergència.

Els locals de Llagostera que s’hi han adherit a data d’avui són: Drogueria Frigola, Llibreria Sureda, Informàtica Llagostera GMW, Ca la Quimeta, Agrobotiga ecològica Brugulat, Peixateria Rosa, Peixateria Disfred, Gascons Carnissers, Carns Agustí, Carnisseria Caballero, Carnisseria J&V Miquel, Can Viñas, Can Serrà 1786, Gestrònica, Verdura Miquel Pla i Can Madí.