En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Les comarques de Girona han registrat 10 defuncions més per coronavirus les últimes 24 hores. Amb aquestes, ja són 168 les morts provocades per aquesta malaltia.

A més, s'han detectat 123 contagis per SARS-CoV-2 fet que situa el nombre de persones que han contret el virus en 1.731 casos, segons ha informat el Departament de Salut.

654 estan ingressats i 105 es troben en estat greu en diferents centres de la Regió Sanitària de Girona. El nombre de professionals contagiats és de 519.

D'altra banda la bona dada son les altes, que continuen creixent i se n'han donat 32 aquest diumenge. Això fa que 440 persones ja estiguin fora dels diferents hospitals perquè, o bé han superat la malaltia, o poden seguir curant-se des de casa. 

L'Hospital Comarcal de la Garrotxa i d'Olot ha informat que tres persones més han mort com a conseqüència de la SARS-CoV-2 en les darreres hores. En concret, dues persones van perdre la vida aquest dissabte a la tarda i una altra aquest matí. El total de víctimes és de 22. A més, s'han traslladat dos pacients de la UCI als hospitals Trueta de Girona i a la Clínica Diagonal de Barcelona.

A Campdevànol el nombre de morts des de l'inici de la pandèmia és de cinc persones, i hi ha actualment 29 pacients ingressats dels 73 casos que s'han detectat, set de les quals són de professionals sanitaris. La bona notícia són les 21 altes que s'han donat fins a dia d'avui.

Pel que fa al Baix Empordà, el SSIBE ha informat que el nombre total de persones contagiades és de 177. Afortunadament no hi ha hagut cap nova mort ni a l'hospital de Palamós, ni en els geriàtrics de Palamós i Palafrugell. Del total de persones infectades, 52 són professionals sanitaris.

A Figueres, com va passar dissabte, avui tampoc s'ha registrat cap nova mort per la covid-19. Tot i això s'han detectat divuit positius nous i el total s'eleva fins els 156. D'aquests, gairebé més d'un terç (53) són personal sanitari. En total s'han donat dues noves altes i ja hi ha 37 persones que han passat la malaltia.

Vota el número 1

Pel 15 de desembre

COL·LABORADORS