En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

12 persones més han mort per coronavirus a les comarques gironines durant les darreres 24 hores iel total de defuncions es situa en 244.

Ahir dimecres es va registrar un rècord de víctimes mortals des de l'arribada de la pandèmia, quan van morir 33 persones en un sol dia.

Segons les dades del departament de Salut, es continua detectant un alentiment en els contagis. La setmana passada, diagnosticaven diàriament més de 120 casos nous de covid-19.

Des del 6 d'abril, cada dia s'ha confirmat menys d'un centenar de diagnòstics. La xifra més baixa va ser el mateix dia 6, quan en van detectar 40, l'endemà en van ser 73 i ahir 97. Els contagis confirmats aquest dijous tornen a reduir-se, situant-se en 45.

Això vol dir que aquest dijous hi ha hagut més altes que casos nous de covid-19 detectats. En concret, segons les dades de Salut, de dimecres a dijous hi ha hagut 72 altes de pacients i l'acumulat des de l'inici de la pandèmia és de 670.

A la regió sanitària s'han detectat 1.986 casos de covid-19. D'aquests, 85 estan en estat greu (6 menys que ahir). És la xifra més baixa de pacients greus dels darrers deu dies, quan han oscil·lat entre els 90 i el pic de 108 del 3 d'abril.

Per contra, han augmentat els professionals sanitaris afectats. Segons l'actualització de dades, a la regió sanitària el virus ha infectat 548 sanitaris (quatre més que ahir).

Vota el número 1

Per l'1 de juliol

COL·LABORADORS