En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha anunciat que les mascaretes del Govern estaran finalment disponibles a les farmàcies a partir de 20 d'abril, i no a partir de dimarts.

En un principi, es comptava amb què es podrien repartir 100.000 mascaretes a partir de dimarts vinent 14 d'abril, però per a "garantir el bon funcionament de la mesura i que tothom les pugui obtenir des del primer moment", el Govern ha decidit ajornar-ho al 20 d'abril per posar-ne a disposició un milió i mig.

La primera remesa de mascaretes, que es repartiran amb la targeta sanitària, serà per a col·lectius vulnerables i "per als que reprenguin l'activitat laboral fora dels seus domicilis".

El Govern n'ha encarregat 14 milions i calculen que acabaran de repartir-se a principis de maig. 

Budó ha explicat que quan el Govern va fer la comanda de les mascaretes creia que el confinament total s'allargaria més i, segons això, les primeres -100.000- havien d'arribar a dimarts.

Després d'haver parlat amb el Col·legi de Farmacèutics de Catalunya, la Generalitat ha decidit posar-les al servei de la ciutadania el 20 d'abril, i no abans. Amb tot, al maig n'acabaran servint 14 milions i per això garanteixen que "abastaran sobradament a tota la població".

Les mascaretes –cada una amb un cost de 0,64 euros, més IVA- es repartiran pel país amb criteris poblacionals.

Vota el número 1

Pel 29 de setembre

COL·LABORADORS