En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’Ajuntament de Llagostera ha informat que a partir de dimarts vinent, 21 d’abril, es reobrirà la Deixalleria Municipal.

Estarà oberta de dimarts a dissabte de 10h a 13h. Tot i això, el servei serà exclusiu per a casos de molta necessitat, degut a que el confinament i a les restriccions de mobilitat continuen vigents.

Remarquen que en tot moment caldrà atendre les indicacions del personal de la Deixalleria.

Des del consistori recorden que s’haurà de respectar el distanciament de mínim dos metres, la desinfecció de les mans abans d'entrar a les instal·lacions, la limitació d'un vehicle dins el recinte de contenidors, portar la boca i el nas tapats amb mascaretes o peces de roba, i l'atenció del personal es farà a porta tancada.

A l’entrada de la Deixalleria s’ha instal·lat un rentador de mans amb sabó i gel antisèptic. Així mateix, els conductors que facin cua hauran d’esperar dins del vehicle.

D’altra banda, a partir del divendres 24 s’activarà de nou la recollida de trastos a domicili. Aquest és un servei gratuït que cal demanar-lo amb antelació trucant al telèfon 972 19 47 92. Per garantir un bon servei, la recollida està limitada a un màxim de quatre mobles o electrodomèstics per sol·licitant.

L’Oficina de Medi Ambient continuarà tancada al públic, s’hi pot contactar via telefònica al 972 83 17 07 o a l’adreça de correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Vota el número 1

Pel 19 d'abril

COL·LABORADORS