En directe: Informatiu local i comarcal + Agenda local

 Llagostera Ràdio on-line

El web que ha activat Pimec per la campanya "Tu ets el comerç".

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

A través del Clúster Logístic de Catalunya, Pimec facilita que les botigues puguin distribuir i enviar els seus productes tot i estar tancades al públic.

D'aquesta manera, els comerços poden fer servir la logística per enviar productes entre establiments (B2B) o bé fer enviaments a domicili als seus clients (B2C).

Per poder accedir al servei, els socis de Pimec Comerç només han d'entrar a la pàgina web de la campanya 'Tu ets el comerç' i clicar al botó 'Necessites enviar els teus productes?', on hauran d'omplir un formulari amb les dades bàsiques.

Al formulari en línia s'han de posar les dades de la botiga que vol enviar els productes, detallar les mercaderies que es volen enviar, amb data i hora d'entrega, i el destinatari a on han d'anar aquests productes. "

El comerç de proximitat està passant per uns moments molt crítics i aquest servei a través del Clúster Logístic de Catalunya vol crear una sinergia entre les necessitats dels comerciants i la capacitat del clúster de poder donar resposta als enviaments a domicili", ha remarcat Pimec Comerç, que recorda que d'aquest sector en depenen més de 300.000 treballadors a Catalunya.

Vota el número 1

Per l'1 de juliol

COL·LABORADORS