En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Foment del Treball ha demanat a les empreses que prenguin les mesures sanitàries “necessàries” per preparar un retorn a la feina amb garanties en el context del desconfinament.

La patronal catalana subratlla que l'objectiu ha de ser “minimitzar al màxim” les possibilitats de contagi de plantilla, proveïdors i clients. Des de l'entitat es fan un seguit de recomanacions que, entre d'altres, passen, per exemple, per organitzar equips de treball separats per evitar una possible afectació del virus col·lectiva.

A banda, Foment aposta per seguir establint i mantenint sistemes de teletreball i treball a distància sempre que sigui possible i especialment entre la plantilla més vulnerable a la covid-19. Tot plegat, més enllà de les recomanacions habituals de rentar-se sovint les mans i mantenir una distància de dos metres amb la resta de persones.

Altres mesures són augmentar el cabal d'aire exterior a dins les instal·lacions, garantir la distància entre els llocs de treball, evitar concurrència en espais comuns, augmentar el grau de neteja o garantir l'accés fàcil a aigua i sabó.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS