En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els hospitalitzats per coronavirus a les comarques gironines es tornen a situar per sota dels 500 aquest dimecres.

Segons les dades de Salut, el primer cop que als hospitals de la regió sanitària hi havia menys de mig miler de pacients amb covid-19 ingressats va ser el 24 d'abril.

L'endemà, però, va començar una tendència a l'alça amb tres dies acumulats d'increments arribant als 540 dilluns.

Dimarts van començar a reduir-se les hospitalitzacions i aquest dimecres en són 493, quinze menys que ahir. Han augmentat, però, el nombre de pacients en estat greu. Aquest dimecres n'hi ha 59, quatre més que ahir.
T

ot i això, els malalts de covid-19 en estat greu continuen situant-se per sota dels 60, una xifra assolida ahir per primer cop en un mes. La de dimarts es manté com la xifra més baixa des del 25 de març. Aquell dia va ser quan es va registrar el primer salt en pacients en estat greu (de 49 a 61), i va continuar la tendència ascendent arribant a un pic de 108 el 3 d'abril.

Una tendència a la baixa que s'ha trencat aquest dimecres és la dels professionals sanitaris afectats per la pandèmia. Actualment n'hi ha 283, cinc més que ahir.

El pic en el nombre de sanitaris contagiats va ser el 9 d'abril, amb 548 professionals afectats. Des d'aquell moment, la xifra s'havia reduït diàriament, fins a aquest dimecres.

Vota el número 1

Pel 30 de setembre

COL·LABORADORS