Llagostera Ràdio on-line

Un instant del Ple telemàtic de l'Ajuntament de Llagostera del passat dimecres 29 d'abril.

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Ple de l’Ajuntament de Llagostera va aprovar dimecres reservar una partida de 100.000 € del pressupost municipal per fer front a la crisi provocada per la COVID-19.

El regidor d’Hisenda de l’Ajuntament de Llagostera, David Parron ha explicat que es tracta d’una partida inicial batejada amb el nom de 'Subvencions COVID-19’ per pal·liar els efectes més immediats de la crisi econòmica i sanitària.

Aquesta partida es podria veure incrementada en funció de l’evolució de la situació, les necessitats i les possibilitats pressupostàries.

Parron ha explicat també que dels 100.000€, 5.000€ aniran destinats directament a incrementar l’aportació actual a Càritas, passant dels 10.000€ actuals als 15.000€, per a la compra de productes alimentaris frescos i de primera necessitat.

Amb la modificació de crèdit s’ha creat també una partida dotada amb 3.400€, per destinar-la al Patronat de la Residència Josep Baulida, tal i com han demanat les entitats locals del Grup Excursionista Bell-Matí i El Butlletí de Llagostera, que han decidit renunciar a part de la subvenció anual rebuda per part de l’Ajuntament.

Els 100.000 € es finançaran amb fons propis provinents del romanent de tresoreria.

La reserva d’aquest 100.000 € va ser aprovada per unanimitat amb el vot favorable de tots els grups amb representació municipal.

El ple es va celebrar telemàticament i es va poder seguri en directe pel canal de Youtube de l’Ajuntament i com sempre també per Llagostera Ràdio.